Adviseur

Elias Zwaan

sociale bruggenbouwer

Vanuit mijn ervaring in de gehandicaptenzorg heb ik de kans gekregen om een band op te bouwen met een persoon zonder gehoor, of verbaal vermogen. Dit was erg waardevol, en heeft mij gedetailleerd leren kijken naar mensen vanuit diverse invalshoeken. Waarbij non-verbale communicatie soms krachtiger kan zijn dan verbale communicatie. 

Door mijn ervaring in de zorg heb ik zelf ervaren hoe de administratie een last kan zijn voor verzorgers/behandelaren. Nu ik aan de andere kant sta zie ik steeds meer in hoe belangrijk en relevant deze administratieve processen zijn voor het hebben van een gezonde organisatie. Veel processen kunnen goed worden gemonitord wanneer de administratie goed op orde is. Waardoor het inzichtelijk wordt waar de pijnpunten van de organisatie liggen. Mijn doel is om met deze informatie de juiste processen in beweging te krijgen.

Wat doe je bij CQ Procesmanagement?

Als adviseur bij CQ Procesmanagement ben ik betrokken bij verschillende projecten die vallen onder de tak van CQ Doet. CQ Doet is de tak binnen CQ Procesmanagement die zich inzet als incubator voor relevante zorginitiatieven. De focus van mijn taken ligt op het in kaart brengen van de processen en deze te faciliteren.

Waarom vind je het leuk?

Door middel van de zorg achter de schermen goed in te richten, zorgen wij ervoor dat startende initiatieven een duurzaam bestaan hebben. Ik vind het mooi dat ik met mijn werk ook direct een impact kan hebben op het leven van anderen.

Betrokken bij

Momenteel zijn er geen berichten beschikbaar