over ons

CQ DOET

“Wij maken ons hard voor zinvolle, betaalbare zorg voor patiënt, zorgverlener en maatschappij.”

CQ doet helpt nieuwe zorginstellingen om te starten en bestaande om te groeien.

Dat doen wij met inbreng van kennis, ervaring, netwerk en/of kapitaal. Samen met ons zusterbedrijf CQ procesmanagement kunnen wij hiermee een aanzienlijke versnelling in gang zetten.

MISSIE EN VISIE

“Wij maken ons hard voor zinvolle, betaalbare zorg voor patiënt, zorgverlener en maatschappij.”

Daarom investeren wij in de oprichting en groep van zorginstellingen die wat toevoegen aan het zorglandschap in Nederland.

Daarbij kijken we naar wat de zorgondernemer zelf kan en wil bieden en waar wij aanvullend kunnen zijn.

Omdat wij deelnemen in meerdere zorginstellingen kunnen wij op die manier veel kennis en ervaring hergebruiken.

De zorgsector zit in ons bloed

Ons team bestaat uit gedreven professionals die allemaal oprechte passie hebben voor de zorg. De zorgsector zit echt in ons bloed. Het is dan ook niet toevallig dat iedereen van ons team zich in zijn vrije tijd bezighoudt met een bepaalde vorm van zorg. Die mix van expertise, ervaring en intrinsieke motivatie voor de zorg maakt ons uniek. Wij vliegen dan ook niet even bij u binnen om vervolgens weer te vertrekken, maar we zijn langdurig bij uw organisatie en ontwikkeling betrokken. Hierbij nemen we de hele organisatie mee in de veranderingen, en zorgen we voor de benodigde draagvlak. Van directieniveau tot aan de werkvloer.

Wat kunnen wij voor u betekenen

CQ DOET…

Wij volgen de ontwikkelingen in de zorg en zorgen ervoor dat de kennis op benodigde zaken up to date zijn, zoals op het gebied van wet- en regelgeving en financiën. Daarnaast ontwikkelen wij expertises op die gebieden waar wij kansen zien voor de verbetering van de zorg. Hieronder zijn enkele van onze expertises gespecificeerd:

CQ Procesmanagement is een adviesbureau in de zorgsector. Onze adviseurs zijn in te huren voor de volgende diensten binnen de verschillende thema’s waarin we actief zijn.