Eigenaar & Adviseur

Pleun Rijkers

analytische probleemoplosser

Als adviseur ben ik actief op het snijvlak van zorginhoud, processen, regelgeving, ICT en verantwoording.  Hierbij combineer ik ervaringen als consultant en als bestuurder bij instellingen waar wij vanuit CQ Doet betrokken zijn.

Wat doe je bij CQ Procesmanagement?

Mijn expertise zit in de brugfunctie. Ik vind het een uitdaging om de processen en het ECD van een -instelling te verbeteren of uit te breiden. Of om een cliëntenportaal zo in te richten met zaken als beeldbellen of slimme data science toepassingen, waardoor je op basis van bestaande informatie tot nieuwe inzichten komt. Daarin komen mijn passie voor zorg en ICT samen.

Waarom vind je het leuk?

‘Zorg voorop, de rest volgt. Laat de behandelaar zoveel mogelijk met de cliënt bezig zijn’

Mijn missie bij CQ is dan ook om zorgprofessionals blij maken en te ontzorgen. Een uitgekiend proces met praktische ICT-ondersteuning in plaats van ze dat ze erop afknappen.

Je hoeft niet meer met 4 of 5 verschillende systemen bezig te zijn om iets voor een client te regelen. Behandelaren moeten in mijn ogen zoveel mogelijk met hun cliënt bezig zijn, en alleen invoeren wat ze voor hun werk nodig hebben. Dat kan door processen en systemen op een slimme en relevante manier in te richten.

Betrokken bij

Met de groei van CQ doet en ons netwerk van instellingen en partners hebben we besloten om voor CQ doet een eigen website te maken.